Billackering i Falköping, Mariestad & Hjo med omnejd

Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom lackering av fordon, oavsett om det gäller din mc eller bil. Alla våra arbeten utförs efter kundens önskemål och vi arbetar med visionen att alla våra kunder ska känna sig hundra procent nöjda efteråt. Oavsett om du befinner dig i Falköping, Mariestad, Hjo eller någon annanstans i Sverige så kan du ta del av en utmärkt billackering. Här finns möjligheten att få ditt fordon fraktat till och från vår verkstad.

Har du råkat ut för en lackskada och vill att ditt fordon ska återfå sitt utseende? Bobs Custom Car&Paint fixar allt från mindre reparationer till mer komplexa plåtarbeten.

Utöver att reparationer av lacken så kan du hos oss få möjligheten att ge din bil ett helt nytt unikt utseende. Vi kan ge ditt fordon dekaler och lackeffekter som sticker ut från mängden. Stripes, flames och flakes är exempel på vad vi kan göra för dig och ditt fordon. Vill du få inspiration och se vad som är möjligt, så är du varmt välkommen att kolla in vår Facebook och Instagram. Din fantasi är det enda som sätter stopp för vad vi kan utföra.

Om du är intresserad av vad vi har att erbjuda så föreslår vi att du kontaktar oss redan idag, vi berättar gärna mer om vilka vi är och vad vi kan göra just för dig. Låt oss få förverkliga dina visioner.

Vill ni veta mer?